DISSENYADORS D’EXPERIÈNCIES

Preparem i vivim amb tu l’abans, el durant i el després del teu viatge. Sempre a prop teu per al que necessitis.

En B the travel brand Xperience anem més enllà, perquè som un equip amb vocació viatgera.

Ja has imaginat quina és la propera ciutat que t’agradaria conèixer, la sensació que t’agradaria sentir en aterrar a la teva pròxima destinació o l’olor exòtic que tens ganes de percebre?

Si aquestes idees ja han passat pel teu cap, o simplement no saps quin és el destí que et pot tornar a enamorar, llavors els nostres experts assessors de viatges són les persones amb les que necessitaves parlar.

El Manu, la Mar, la Deborah, l’Isabel i la Paqui són creadores d’experiències úniques i professionals del viatge amb molts anys, quilòmetres, vols, aeroports, destinacions, rutes i voltes al món a les seves esquenes. Són viatgeres com tu.

I tot això, en un entorn viu, càlid e innovador.

Equipat amb l’última tecnologia, que farà que la il·lusió pel viatge comenci molt abans de marxar i perduri com un record inoblidable al compartir-lo amb els teus, amb nosaltres o amb la comunitat viatgera.

Vine a conèixer-nos a La Casa dels Nous Viatgers a Barcelona, la teva agència, la teva casa, el portal cap a la felicitat.

Si vols concertar cita prèvia amb algun dels nostres Dissenyadors d’Experiències, escriu-nos a flagship.barcelona@bthetravelbrand.com o truca’ns per telèfon al 93 209 70 99.