Dissabtes Culturals a XperienceBarcelona

Dissabtes culturals per descobrir la ciutat

Al novembre arriba el fred però nosaltres no volem quedar-nos a casa. Per això aquest mes hem preparat 3 sortides culturals per Barcelona per descobrir-ne racons fascinants i, moltes vegades, desconeguts.

Durants aquestes sortides en acompanyaran uns especialistes de luxe: Cultruta, que ens descobriran que el Modernisme no s’acaba a la Pedrera o La Casa de Les Punxes i ens mostraran tot el que s’hi troba amagat a la Rambla de Catalunya. Un altre dissabte anirem a descobrir la història del còmic, tan lligada a la nostra ciutat, fent una passejada pels llocs emblemàtics que uneixen la il·lustració i la ciutat. I amb JardíTours, descobrirem els secrets dels jardins Mossén Costa i Llobera, especialitzats en cactus i altres plantes crasses.

Ens hi acompanyes? Apunta-t’hi a la nostra agenda!

 • 11 de novembre · 10:30h · Modernisme amagat més enllà del Passeig de Gràcia: De la mà de Cultruta, descobrirem algunes de les joies d’aquest moviment artístic, amb la Rambla de Catalunya com a eix de la passejada.

 • 18 de novembre · 10:30h · El paradís de les crasses als jardins de Mossèn Costa i Llobera. De la mà de Jardítours, descobrirem aquests jardins temàtics ubicats a Montjuïc, especialitzats en cactus i altres plantes crasses.

 • 25 de novembre · 10:30h · El còmic a BCN: Amb Cultruta, descobrirem la història del còmic, tot relacionant-la amb la ciutat, des de la tradicional auca fins al còmic modern passant, òbviament, pel Patufet, Cu-cut i el TBO.

 

Comparteix-lo amb altres viatgers
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

2 thoughts on “Dissabtes Culturals a XperienceBarcelona

  1. mbonilla Reply

   Hola Josep Maria,

   Aquí pot veure les activitats que es realitzaran durant el mes de desembre al nostre espai B the travel brand Xperience.
   I clicant a sobre de cada una d’elles pot apuntar-se. De moment no estan actualitzades les del gener del 2018 però abans de Nadal les començarem a pujar al calendari. https://www.bthetravelbrand.com/xperience/barcelona/events/

   Si vol també pot apuntar-se a la nostra Newsletter: http://media.bthetravelbrand.com/bthetravelbrand/flagship/web/Formulario/formulario-barcelona.html

   Moltes gràcies i esperem veure’l aviat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *