Octubre en el #ClubSmallTravellers: Música cubana i Castanyada

Ens endinsem plenament a l’octubre i a la tardor. I tornem amb el Club Small Travellers amb unes activitats dissenyades especialment per als més petits.

Al ritme de Cuba

Com no podia ser d’una altra manera, volem que coneguin una miqueta més de Cuba, així que a part de venir a veure l’exposició Time Up del fotògraf Natxo Bassols, els hi ensenayrem a fabricar-se els seus propis instruments per no perdre el ritme, tal com fan moltes nenes i nens a l’illa caribenya.

Castanyada i Halloween

I per acabar el mes, què millor que cel·lebrar la cantanyada, el dia dels morts o halloween. Sabíeu que l’origen d’aquesta festivitat que se celebra en moltes parts del mòn i de maneres ben diverses, té el seu origen en el culte als morts i els àpats funeraris? La castanyada, és unatradició que es remunta a finals del segle XVIII.

Nosaltres també volem aprendre d’aquestes tradicions i cultures. Així, juntament amb Selfpackaging fabricarem una capsa per recollir els dolços d’allò més terrorífica. I clar, no deixarem passar l’oportunitat de fer el nostre taller especial amb castanyes ben dolces.

Comparteix-lo amb altres viatgers
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *