Setembre al #ClubSmallTravellers d’XperienceBarcelona

Ja hem tornat de vacances i els més petits s’ho han passat d’alló més bé durant l’estiu, descobrint i jugant. Ara toca retrovar-se amb els amics de l’escola i començar un nou curs ple de nous coneixements i coses per aprendre.

Al #ClubSmallTravellers d’XperienceBarcelona volem que els petits viatgers explorin, segueixin viatjant i es preparin pel gran repte del nou curs. Ens relaxarem i concentrarem amb el ioga, aprendrem a fer de cuiners per si ens hem de preparar carmanyoles o ajudar als pares i ens fabricarem el nostre portallàpissos per l’escola.

  • 4 de setembre · 10:30h – Taller Infantil de Ioga Small Yoguis. Yoguitos és un projecte creat per la natura, l’espontaneïtat, sinceritat i autenticitat dels nens a través d’un exercici que mil·lenari que ha beneficiat l’ésser humà a través de la seva pràctica contínua. El ioga és una disciplina que combina exercicis, respiració, relaxació, concentració i meditació, proporciona salut i benestar, al mateix temps que desenvolupa  consciència, força i flexibilitat tant en la ment com en el cos.En aquesta activitat, els nens i nenes gaudiran d’una sessió de ioga, on podran desenvolupar tot el seu potencial físic i mental, tot a través del joc.
  • 5 de setembre · 10:30h – Petits Cuinetes. Als més petits els apassiona ajudar a casa, sobretot a la cuina. És com el seu primer laboratori, on desenvolupen i eduquen tots els sentits. Amb Cuinant Cultures farem un taller culinari molt especial, ideal per ajudar als pares o sorprendre als amics a una festa.

  • 6 de setembre · 10:30h – Back to School. Comença l’escola i no hi ha res millor que estrenar el nou material escolar, però ¿i si tinguessis un portallàpissos únic i original? En aquest taller ens farem un d’alló més fentàstic amb Self Packaging.

Comparteix-lo amb altres viatgers
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *